Výsledky soutěže - 3. 6. 2005
 
Foto: Václav Kodet ml.
Soutěže s farními webovými stránkami se zúčastnilo 26 soutěžících a hned na úvod chci říct, že nám nešlo o to zkoušet někoho z jeho vědomostí či nevědomostí. Záměrem bylo ukázat, že tady máme farní stránky, na nich množství informací, fotografií, článků a že stojí za to občas na ně mrknout.
Pro milovníky statistik: 61,5% soutěžících bylo mužů, 38,5% žen. Všichni se dohromady dožili přes půl tisíciletí. To znamená, že průměrný věk soutěžícího byl přibližně 19,5 roku. Na jednoho soutěžícího připadl průměrný zisk 8,7 bodu. Hned po uzávěrce soutěže bylo rozhodnuto o tom, kdo bude nejlepší. Vítěz získal úctyhodných 14 bodů. Hned se také vědělo, kdo si domů odnese cenu útěchy, neboť jen jeden soutěžící obdržel 4 body. Jinak je potěšující, že všichni soutěžící nějaké ty body získali.
V testových otázkách jsme se toho příliš dozvědět nemohli, nanejvýš tak, že soutěžící odpověděl dobře nebo špatně. V hádání fotek, to tedy bylo už něco jinšího. Zaznamenali jsme obecné odpovědi typu: "pán, dítě, děda" Někdo na fotografiích viděl paní bufeťačku. Jiné musím zklamat, na fotkách se neobjevovaly ani tváře Dalibora Nováka nebo Metoděje Kozubíka. No a to nejlepší nakonec, docela by mě zajímalo, zda onou Julií Roberts myslel jeden ze soutěžících Pavlu Fialovou nebo Hanku Konířovou.
Největší radosti jste nám přinesli v závěrečné bonusové otázce. Tak například jeden z vás píše: "Na farních stránkách se mi nelíbí, že není možné na 100% zjistit, kdo vyhrál cenu pro nejvíce se smějícího diváka na posledním hudebním večeru. Ale jinak mají mé sympatie, fandím jim. A vážně myslím, že Jakub je nadějný dítě a třeba bude i nadále nadějný student a jednou z něj bude nadějnej chlap, z kluka jednoho nadějnýho." Moc děkujeme za všechna slova chvály, doufáme, že nás posílí v další práci. Dík patří všem za podnětné názory, na část z nich jsme odpověděli při vyhlašování. Co bude v našich silách, tak se pokusíme zrealizovat. Nebojte se přicházet s novými nápady a návrhy, pomůžete sobě i nám.
Johann Kodet
  1. Vojta Babický - 14 bodů
  2. Václav Kodet - 13 bodů
  3. Marie Kodetová - 13 bodů
  4. Martin Jirka - 13 bodů
  5. Bartoloměj Marian Čačík - 12 bodů
  6. Petr Ambrož Šámal - 12 bodů
  7. Vilém Antonů - 11 bodů
  8. Magdalena Kodetová - 11 bodů
  9. Marije Pazderková - 10 bodů
  10. Peťa Hübnerová - 9 bodů
  11. Jiří Vláčil - 9 bodů
  12. Jan Vláčil - 9 bodů
  13. Bára Sedláková - 8 bodů
  14. Lucie Holubová - 8 bodů
  15. Lukáš Havlíček - 7 bodů
  16. Miluška Vlků - 7 bodů
  17. Pavel Pivoňka - 7 bodů
  18. Tereza Vohralíková - 7 bodů
  19. Martin Tejkal - 6 bodů
  20. Kristýna Vohralíková - 6 bodů
  21. Lenička a Zuzanka Skopalíček a Vahalíček - 6 bodů
  22. Karel Šíma - 6 bodů
  23. Pavel Sedlák - 6 bodů
  24. Tomáš Sedlák - 5 bodů
  25. Martin Sedlák - 5 bodů
  26. Petr Šíma - 4 body
Soutěžní otázky
zpět